Σάββατο, Φεβρουάριος 23, 2019

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, αναλογιζόμενος ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η συλλογικότητα και η εθελοντική προσφορά είναι πολύτιμες, πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει και να δωρίσει παιδικές τροφές στην Ελληνική Αντιπροσωπεία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».
Τα μέλη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, μέσα από την δικό τους βίωμα και την προσπάθειά τους, στέκονται στο πλευρό οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, δηλώνοντας ότι οι συνάνθρωποί τους δεν τους ξεχνούν.
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Συλλόγου Οικογένειας, στέλνοντας την παρακάτω επιστολή: 
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη στήριξή σας στο έργο των Γιατρών του Κόσμου και τις ανάγκες της Οργάνωσής μας με τη δωρεά παιδικών τροφών. Εκδηλώσεις ευαισθησίας σαν αυτή, μας δίνουν τα μέσα και το κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, ενώ συγχρόνως αναδεικνύουν την καλλιέργεια και την ευαισθητοποίησή σας απέναντι στα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας. 
Βέβαιοι πως θα σας βρίσκουμε πάντοτε συμπαραστάτη στο έργο μας, σας ευχαριστούμε ξανά. Ευγενία Θάνου, Γενική Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου.