Τετάρτη, Αύγουστος 15, 2018
Loading
http://kethea-diavasi.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.banners.grafistiki.banner1gk-is-134.jpglink
http://kethea-diavasi.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.banners.grafistiki.banner4gk-is-134.jpglink
http://kethea-diavasi.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.banners.grafistiki.banner6gk-is-134.jpglink

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του σύγχρονου κόσμου είναι η οπτική επικοινωνία που απαιτεί τη γνώση της οπτικής γλώσσας και το χειρισμό νέων εργαλείων και μέσων. Η σύγχρονη αυτή μορφή επικοινωνίας επιτυγχάνεται μέσα από τη γραφιστική τέχνη. Οι γραφιστικές εφαρμογές παρέχουν ένα εκτενέστατο πεδίο δημιουργικής δουλειάς, ένα πεδίο που διαθέτει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης.
Η ομάδα γραφιστικής στοχεύει στην καλλιέργεια της δημιουργικής φαντασίας, της αισθητικής αντίληψης και γνώσης, στην κατάρτιση, στις νέες τεχνολογίες και στις εφαρμογές στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση στη θεωρία: εισαγωγή στο graphic design, χρώμα-σύνθεση-τυπογραφία, ιστορία του graphic design, υλικά & τεχνικές εφαρμογής, επιχειρηματικότητα καθώς και πρακτική εξάσκηση στην ηλεκτρονική επεξεργασία εντύπων και εικόνας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.Τα μέλη της ομάδας δημιουργούν δικές τους εφαρμογές, υλοποιούν projects που έχουν επαγγελματικές προδιαγραφές και χρόνους υλοποίησης, αποκτούν εμπειρία και ισχυρό portfolio για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.
Έργα της ομάδας εκτίθενται στις εκδηλώσεις του Προγράμματος, σε εικαστικές εκθέσεις και πωλούνται στα παζάρια του Προγράμματος. Παράλληλα, η ομάδα αναλαμβάνει τη δημιουργία και την παραγωγή έντυπου υλικού κατόπιν παραγγελίας.