Τετάρτη, Αύγουστος 15, 2018

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Στα 20 χρόνια λειτουργίας του, είναι σημαντική η βοήθεια που λαμβάνει το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ από την προσφορά εθελοντικής εργασίας. Στις ομάδες εθελοντών έχουν ενταχθεί απόφοιτοι του Προγράμματος και επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας, οι οποίοι εμπλέκονται στην κινητοποίηση των χρηστών που προσέρχονται στο Συμβουλευτικό Σταθμό και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητες του Προγράμματος.
Επίσης επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.
Γονείς, αδέρφια, σύζυγοι, συγκροτούν μια άλλη ομάδα εθελοντών που απασχολείται στο Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης. Παρέχουν ενημέρωση και στήριξη στα μέλη του Κέντρου και έχοντας λάβει κατάλληλη εκπαίδευση και συνεχή εποπτεία, συντονίζουν τις ομάδες αυτοβοήθειας. 
Επιπλέον, εθελοντική εργασία παρέχει ο Σύλλογος Οικογένειας που δραστηριοποιείται για την εξεύρεση οικονομικών πόρων, υποστηρίζει και προβάλλει τις δραστηριότητες του Προγράμματος και συνεργάζεται με άλλους Συλλόγους Οικογένειας για την προβολή και στήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ. 

Εαν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να προσφέρεις εθελοντική εργασία στο Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, μπορείς να καλέσεις στο 210-8653960-109 εσωτερικό από τις 09:00-17:00,  ή να στείλεις μήνυμα στο e-mail : info@kethea-diavasi. gr.